İstanbul’un En İyi ve En Konforlu Sinema Salonları

İstanbul'un En İyi ve En Konforlu Sinema Salonları

İstanbul’un En İyi ve En Konforlu Sinema Salonları

Yazılarımı takip edenler ve Adım Adım İstanbul sekmesini tıklayanlar bilirler bu şehre dair pek çok şeyi paylaşmaya çalışıyorum. Bu konulara bir de İstanbul’un En İyi ve En Konforlu Sinema Salonları yazısını ekleyeyim dedim. Hazır kış geliyor, havalar da soğukken.
Evet gezmeyi seviyorum, yeni yerler keşfedip yeni tatları deneyimlemeyi.. Şöyle güzel bir film ve keyifli bir salona da asla hayır demem.
Şimdi gelin deneyimleyip sevdiğim ve konforlu bulduğum; İstanbul’un En İyi ve en Konforlu Sinema Salonları yazısını oluşturmaya.
Baştan söyleyeyim bu yazılara siz de katkıda bulunabilir; eklemek istediğiniz sinema salonunu yazabilirsiniz.

Cinemaximum Zorlu Center

İstanbul'un En İyi ve En Konforlu Sinema Salonları

Zirveye kimi koyayım bilemedim ve İstinyePark ile Zorlu Center arasında kaldım. Hem alışveriş merkezi hem de sinema salonu olarak beğendiğim yerlerden. Ulaşım konusunda da aşağı yukarı her yerden buraya gelmek mümkün. Metro, Metrobüs ya da otobüs hatlarıyla rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Burada ayrıca 2 adet VIP salonu da mevcut.

Cinemaximum İstinyePark

En sevdiğim salonlar arasında burası da hatta zirveye koyabilirdim. Hem konforlu hem de ulaşım konusunda sizi yormaz. Metro ile ulaşım da kolay İstinyePark’a. Aslında sinema salonu haricinde genel olarak bu alışveriş merkezini seviyorum.
Özellikle çok boyutlu sinema izlemek isterseniz perdeler diğer salonlara göre daha büyük. Bu da dipnot olarak aklınızda bulunsun.

Atlas Sineması

İstanbul'un En İyi ve En Konforlu Sinema Salonları

Tam hatırlamıyorum ama ilk gittiğim sinema salonuydu belki de. 1946 yılından beri hizmet veriyor. Hem İstanbul’un hem de bir çok kişinin gözbebeği. Tamam belki duygusal yaklaşıyorum ama böyle mekanları da desteklemeli diye düşünenlerdenim.

Cinema Pink Demirören

İstanbul'un En İyi ve En Konforlu Sinema Salonları

Rahat, deri koltuklarıyla aklımda kalan salonlardan burası. Fiyat olarak da avantajlı olduğunu söylemeliyim. Bu konuya en sonda değineceğim ama fiyatlar gerçekten sinemaseverlerin hoşlanmadığı durumlardan.

Cinemaximum Marmara Forum

Türkiye’de 4DX filmlerin oynatıldığı ilk yer olma ünvanını taşıyor. Hani genelde oyun parklarında gördüğümüz; filme göre hareket eden koltuklar, rüzgar ve su gibi efektleri direkt size yansıtan sistemlerden. Gerek görüntüye gerekse duyulara hitap ediyor.

Soho House Sinema

İstanbul'un En İyi ve En Konforlu Sinema Salonları

İtiraf etmeliyim ki burada sinema salonu olduğunu dahi bilmezdim. Bildiğim kadarıyla sadece film festivali gösterimleri oluyor ama salonu gerçekten çok güzeldi. Her koltuğun yanında ufak bir masa ve gece lambası şeklinde bir aydınlatma bulunuyor. Dilerseniz ayaklarınızı uzatabileceğiniz bir de puf. Olur da Soho House’da gösterim varsa kaçırmayın.

Sinema Fiyatları

İstanbul’un En İyi ve En Konforlu Sinema Salonları yazısının zirvesinde bu olmalıydı. Sosyal medyada ve çevrenizdeki yorumlara baktığınızda hep sinema fiyatlarının yüksekliğinden bahsedildiğini göreceksiniz. İki kişinin sadece sinemaya gitmesi 50 TL yi geçiyor ve bu sadece sinema yani yeme içme ve patlamış mısır konumuza dahil edilmedi.

Share

Comments

  1. Siteniz ok Gzel Konularnz Takip Ediyorum Teekkrler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir